Top 3 mest populære jeans!

Lois Jeans

Etablert i Spania i 1962, var vi det første europeiske jeansmerket som erobret verden. Vi blomstret på 70- og 80-tallet da våre ikoniske passformer og bluss ble båret av innflytelsesrike moteikoner og musikere. Før vi visste ordet av det, var vi over hele dansegulvet. Mellom andre flotte jeansmerker fra den tiden brakte Lois noe nytt, en sexy og moteriktig jeans.

Å finne den perfekte balansen mellom komfort og stil revolusjonerte kvinnelige jeans for alltid. Lois var fargerik, kordfløyel og full av "flare". Snart anerkjente unge mennesker over hele verden Lois som deres perfekte passform. Lois var en av de første og favorittene fra 70-tallet og fremover, og vi er sikre på at vi også vil være din favoritt.

Mother Denim

Kjent for sin uærbødige holdning, modellkultfølelse og supermyke stoffer, boutique laget i L.A. merkevaren er unik for sitt geni i å beholde en indie-ånd, samtidig som den tilbyr passform og vask som appellerer til et bredt spekter av mennesker. Guidet av spontanitet har MOTHER vokst til et livsstilsmerke med 4 årlige kolleksjoner som utvider seg til denim, sportsklær, yttertøy og tilbehør. Merket fremkaller minnene og opplevelsene fra oppveksten i California på 70-tallet – hva du hadde på deg, hva du gjorde og hvem du fikk problemer med. Det gjenspeiler friheten til å være ufiltrert, frekk og fremfor alt morsom.

Frame

FRAME er et amerikansk motemerke grunnlagt av Jens Grede og Erik Torstensson, kjent for sine kolleksjoner innen denim, bomull, skinn og kashmir. Siden oppstarten av merkevaren i 2012 i Los Angeles, CA, har FRAME utviklet seg fra å lage håndlaget denim til å tilby ferdige stifter i de fineste naturmaterialer.

FRAME er forpliktet til bærekraftig og rettferdig produksjonspraksis.

I dag selges FRAME gjennom sine egne butikker og frame-store.com, samt ledende luksusvarehus og -butikker over hele verden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *